Head, Department of Electronios & Communication, AU:

For Admission to M.Tech. (Electronics and Communication Engineering) and M.Tech. (Computer Science and Engineering) courses in Department of Electronics and Communication, J.K.Institute of Applied Physics & Technology, University of Allahabad Session 2019-20, application forms will be available in the office of the Department of Electronics and Communication, J.K. Institute of applied Physics & Technology, University of Allahabad from 8th July 2019 to 22nd July 2019. The application form may also be downloaded from departmental website www.jkinstitutet.ac.in form will be deposited in the department during working hour. Last date of submission of duly filled application form is form is July 22, 2019.

अध्यक्ष, प्राचीन इतिहास, संस्कृति एवं पुरातत्व विभाग, इ0वि0वि0ः

प्राचीन इतिहास विभाग के समस्त शोधर्थियों को सूचित किया जाता है कि सत्र 2019-20 का शुल्क जमा करने हेतु अपनी वार्षिक शोध प्रगति आख्या (हार्ड कापी) दिनांक 19/07/2019 तक अपने शोध पर्यवेक्षक से प्रतिहस्ताक्षरित कराकर विभागीय कार्यलय में जोशी जी के पास जमस कर दे। डी0 पी0 सी0 के समक्ष यह आख्या पी0पी0टी0 द्वारा प्रस्तुत की जायेगी । अतः पेन ड्राईव में भी उसको तैयार रखें।