अध्यक्ष, दर्शनशास्त्र विभाग, इ0विवि0ः
क्रेट 2018 लेवल 2 दर्शनशास्त्र का परिणाम घोषित कर विभाग के नोटिस बोर्ड पर लगा दिया गया है। सभी सफल अभ्यर्थियों को सूचित किया जाता है कि वे अपने शोध निर्देशक से मिलकर शोध संक्षिप्तिका विभाग में दिनांक 15 नवम्बर 2018 तक अवश्य प्रस्तुत कर दें।

अध्यक्ष, भूगोल विभाग, इ0वि0वि0ः
भूगोल विभाग परास्नातक छात्रों को सूचना दी जाती है कि परास्नातक कक्षा के अन्तिम वर्ष में नगरीय भूगोल तथा एम0ए0 एम0एस0सी0 भूगोल में सर्वोच्च अंक प्राप्त करने वाले को स्वर्गीय नरेन्द्र लाल खरे मेमोरियल अर्वार्ड दिया जायेगा।

Head, Department of Botany, AU:
The final llist of selected candidate in CRET 2018 (Botany) has been displayed on the Notice Board of the Department.Candidates are required to cantact office of the Department and submit all relevant documents on or before November 16, 2018.

Section officer, Research Section, AU:
The Viva-Voce of Mr./Ms. Drupad Kumar, candidate for the D.Phil. Degree of the University on the subject of his/her thesis titled as, “Uttar Bhartiya Krishkon kee Samajik Aarthik Sthiti ka Adhyayan(600B.C. SE 500 A.D. Tak ).” will be held on Novmber 01, 2018 at 12:30pm. at the Department of Urdu AU: by Prof. Anil Kumar , and Prof. J.N.Pal. Members of the Academic Council are invited to attend but no T.A./D.A. will be paid.