ZHindi Text

Joint Registrar (Exam.), AU:
Programme of M.A. (Mass Communication) 1st & 3rd Semester Practical Examination 2017-18. Place: Department of Journalist & Mass Communication Time 10:00am.
M.A. (Mass Communication) 1st Semester Practical Examination 2017-18
Date
Paper
Subject
07.02.2018
Paper 4
Basic of Computers
M.A. (Mass Communication) 3rd  Semester Practical Examination 2017-18
12.02.2018
Paper 4
Video Editing and Broadcast Programme Production

Section Officer, Research Section, AU:
The Viva-Voce of Mr./Ms. Rajendra Kumar, candidate for the D.Phil. Degree of the University on the subject of his/her thesis titled as, “Multipe Equilibrium Studies of Metal Complexes in Solution” will be held on February 08, 2018 at 11.00 A.M. at the Department of Chemistry, A.U., Allahabad. The examination will be conducted by Prof. Ramjit Kumar Verma, and Prof. Vijay Krishna. Members of the Academic Council are invited to attend but on T.A./D.A. will be paid.
The Viva-Voce of Mr./Ms. Niharika Jha, candidate for the D.Phil. Degree of the University on the subject of his/her thesis titled as, “Mahaka-vi Krishndatt-Virchit Chandikacharitchandrika’ Geetlikavya Ka samalochanatmak Adhyayan” will be held on February 08, 2018 at 11.00 A.M. at the Department of Sanskrit, A.U., Allahabad. The examination will be conducted by Prof. Girish Nath Jhaand, and Prof. Suchitra Mitra. Members of the Academic Council are invited to attend but on T.A./D.A. will be paid.

विभागाध्यक्ष, मानव शास्त्र विभाग, इ0वि0वि0ः
मानवशास्त्र विभाग के विभागाध्यक्ष ने सूचित किया है कि क्रेट लेवल-3, 2017 के लिये चयनित अभ्यार्थियों की सूची विभाग के सूचनापटट् पर लगा दी गयी हैं। अभ्यार्थी अपना आवेदन पत्र अकं तालिका व शोध प्रस्ताव के साथ 15 दिनों के अन्दर विभाग में जमा कर दें।

• प्रो0 रतन लाल हाॅगलू कुलपति इलाहाबाद विश्वविद्यालय को आॅडिट एडवाइजरी बोर्ड का सदस्य नामित किया गया है। इस बोर्ड का गठन केन्द्रीय राजस्वए आय व्यय तथा जी0एस0टी0 से सम्बन्धित विभिन्न पहलूओं पर विचार करने हेतु प्रमुख निदेशक आॅडिट लखनउए श्री राज कुमार द्वारा किया गया हैं।