ZHindi Text

Deputy Registrar, AU:

All the students whose result have been declared are advised to deposit their fees online through University website i.e. http://www.allduniv.ac.in  or https://www.payumoney.com/customer/paymentOptionsGroup/#/6C65159BF66831516DF2A88F42DEE439/UOA2017.  Ward of employee / teachers can deposit their fees through University counters.

Head, Department of Earth and Planetary Scinces, AU:

Regular classes of M.Sc. 3rd semester (Applied Geology) 2017-18 will commence from July 10, 2017 as per time table pasted on the department notice board.

गार्डेन इंचार्जए इ0वि0वि0ः

विश्वविद्यालय के सीनेट परिसर में हरियाली संदेश मंच के तहत पौधारोपण कार्यक्रम संपन्न।
इलाहाबाद विश्वविद्यालय को हरा भरा करने के उद्वेश्य से हरियाली गुरू प्रो0 एन0बी0 सिंह द्वारा संस्थापित हरियाली संदेश मंच के तहत छात्र विवेक रंजन सिंह की देखरेख में दाज सीनेट परिसर में 20 पौधों का पौधारोपण किया। इामें संगीत विभाग की सहायक आचार्या डां ज्याति मिश्रा ने 5 पेडों को रोपकर पर्यावरण  को बचाने का संदेश दिया। वहीं छात्रों में अमित श्रीवास्तव ;मीडिया स्टडीज़ तथा सुशील कुमार खटीक ने वृक्षारोपण कर धरती को हरा भरा रखने का संदेश दिया। हरियाली गुरू ने कहा कि वृक्षारोपण का ये कार्यक्रम साल भर चलता रहेगाए जिसमें विभिन्न शुम अवसर पर पेड लगाने की परम्परा को भी आगे बढाया जायेगा।इस दौरान वसंत, महेन्द्र, हनुमन्त, रामेश, राजू, अशोक तिवारी मौजूद रहै।

Joint Registrar, AU:

The Viva-voce examination of Mr./Ms. Madhukar Tewari, candidate for the D. Phil. Degree of the University the subject of her/his thesis Titled “Micro Level Planning for the Regional Development of Ambedkarnagar District (U.P.) A Case Study” will be held on July 07, 2017 at 11:00 A.M. at the Department of Geography, AU,Allahabad. The examination will be conducted by Prof.  B.C. Vaidya, and Prof. B.N.Mishra., Members of the Academic Council are invited to attend but no T.A./D.A. will be paid.

Head, Department of Psychology, AU:

M.A./M.Sc Semester 2nd  Psychology Orientation class will be held on Monday, 10th July, 2017 at 11:00am in the Department of Psychology, University of Allahabad. Students are required to attend the class.